Trailranch

- Western rijden - arrangementen - dagtrails / Reit-, Kurzurlaub im WesternstilWij, Jan Klaster en Sacha Vijsma, zijn ruim 15 jaar geleden gepassioneerd geraakt van het leven op een ranch in Canada. Wij hebben daar mogen proeven aan een style van leven, wonen en werken die bestaat uit rust en ontspanning.

De ongerepte natuur, gastvrijheid van de mensen, en het eindeloos genieten, hebben ervoor gezorgd dat wij overtuigd waren dat deze manier van leven ons op het lijf geschreven stond. Op kleine schaal en in gedachten waren we, eenmaal terug in Nederland, al aan het bouwen aan onze eigen kleine westernranch. Onze paarden Mimay en Joki hadden een rol in deze droom. Westernrijden, ritten door de bossen, de ontspanning en rust waren al onderdeel van ons leven.

 

In het jaar 2004 hebben we de kans gegrepen ons te vestigen als “beheerders van een kleine westernranch in Drenthe”. Een succesvol concept: ruitervakanties in Westernstyle. Wij hebben het organiseren van dagtrails, weekenden en midweken in westernstyle ons eigen gemaakt. Goed bezochte westernlessen, het beleren van paarden, het organiseren van clinics en geven van demonstraties maken het programma compleet. 

 

Onze passie voor paarden, de rust en ontspanning hebben we kunnen overdragen aan vele gasten die bij ons komen. Een gevoel van Back to Basic, wat voor veel mensen nieuw is, maar ook als fantastisch wordt ervaren om het een keer mee te mogen maken.

 

De Trail Ranch verzorgt arrangementen in het nationaal park “het Drents Friese wold” onder de deskundige begeleiding van Jan Klaster, met zijn wortels in de dressuur, een gecertificeerd instructeur westernriding.

 

 

 

                        Sacha en Joel             Jan en Sacha héél ontspannen

 

 

 

Jan op Roos

 

 

 

 

De Trail Ranch, gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold, is een unieke locatie waar u zich even in een andere wereld begeeft.
Vanuit deze locatie is het mogelijk om mooie en unieke plekken van deze twee paardenprovincies te ontdekken.

Wij rijden uren waarbij je je soms afvraagt of we wel in het drukke en volle Nederland zijn en niet in een gebied ver van de bewoonde wereld, vaak ver van het massatoerisme. 

Wegspringende reeën, wegvliegende roofvogels en één of meerdere ontmoetingen met in vrijheid grazende schotse hooglanders zijn heel goed mogelijk en geven het gevoel van vrijheid en avontuur.

 


SIT BACK, RELAX AND ENJOY THE RIDE !!

 

 

 

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.